Magamról

Születtem 1976. szeptember 30-án  Sepsiszentgyörgyön. Jelenleg az RMDSZ háromszéki képviselője vagyok.

Iskoláimat a sepsiszentgyörgyi Székely Mikó Kollégiumban kezdtem, a középiskolát a pannonhalmi bencések gimnáziumában végeztem. Később ugyancsak Magyarországon szereztem jogi és közgazdasági oklevelet. Tanulmányaim befejezése után hazatértem szülőföldemre, családot alapítottam, két kislány édesapja vagyok.

4 hozzászólás

  1. Kányádi intelmeit ajánlom szives figyelmábe : “legelső a nemzet,másadik a család és csak harmadiknak nézd a magad javát .
    És most az én intelmeim ( 1932-ben születtem , Sepsiszentgyörgyön ) : 1. ne váljon el a feleségétől.2.ne ünnepelje Nagy-Románia létrejöttét a Bp.-i Kempinsky szállodában , 3. a Bolyai Egyetem helyett ne alapitson Petőfi-Schiller egyetem torzót Radu Vasile amerikai sikere érdekébe ,4.ne tűrje a Sapientia Egyetem akkreditálásának halogatását 5. áldozza fel a koaliciót az AUTONOMIA oltárán ( emailen küldöm idevágó irásomat )

  2. Gratulálok Olosz Gergelynek, hogy ilyen merész lépésre szánta el magát, mert itt az idő a változásra. Hiszem, hogy ő az az ember, aki képes cselekedni, fiatal és lelkes, tettre kész. Megfelelő kapcsolatokkal rendelkezik, hogy a magyarság egységét megtartsa, amely számunkra most a legfontosabb. Nekünk pedig támogatnunk kellene ebben, és nem akadályt görditeni az útjába, ahogy jelenleg sokan teszik.

  3. Hajrá Geri, most lehetőséged van bizonyitani, hogy igenis ott a helyed az RMDSZ élén, bármennyire igyekeztek kedves előljáróink megakadályozni ebben. Szurkolunk neked!

  4. Nehéz lesz egységet teremteni.Az évek során sok,megengedhetetlen ballépést tett az RMDSZ csúcsvezetése.A legsúlyosabbak az udvarhelyi események,torzsalkodások.Ennek következtében született az MPP Tőkést se kellett volna “leirni”.Azok a politikusok,akik ezen fejlemények okozói vissza kellene vonuljanak,nem szenvednének anyagi hiányt.A pénz,a gazdagság önkényeskedő politikust szül és csökkenti a nemzeti érzést.

Hozzászólás